(Jobban) szeretem magam kihívás 24. napja

2023.12.24

Kimondhatatlanul büszke vagyok rád, hogy igent mondtál magadra decemberben, a nagy rohanás közepette is. Most az utolsó e-mailemet olvasod ebben a témában. :(

Lehet, hogy neked is van hiányérzeted, ahogy Andi is írta nekem (lásd a képen látható üzenetben).

De ez nem baj! Elindultál az úton! És ezért igen is veregesd hátba magad!

Tudod, ahogy nagymamám is mondta mindig, a spájzba pakolni kell, ahhoz, hogy adni tudj belőle. Az énidő, a magaddal, a vágyaiddal való foglalkozás, az, hogy szereted magad (is), nem önzés.

Az a fontos, hogy menj tovább ezen az úton.

Csodálatos, értékes, szerethető nő vagy!

Ezt kérlek ne felejtsd el egyik nap sem.

Búcsúzoul arra gondoltam, hogy az elmúlt 24 nap eszenciáját, fő üzeneteit szeretném egy videóban átadni neked.

Az én Bakancslistámon pedig rajta van, hogy támogassalak jövőre is abban, hogy úton maradj, szeresd jobban magad, éld meg pozitívabban a mindennapokat! Így hallasz még rólam. És ezt ne fenyegetésnek vedd. ;)

Én most picit digitális detoxba burkolózva, a családi bakancslistára fókuszálva, kuckozom be az év végére.

De kívánok neked békés, boldog karácsonyt és egy olyan új évet, ahol igazán jól érzed magad a bőrödben, és tiszta szívből szereted magadat!

Mert tudod, egyetlen emberrel kell életed végéig együtt élned: Nézz csak bele a tükörbe! Na pont ő vele! :)

Szóval ideje, hogy az eseted legyen az illető. ;)

Szeretettel ölellek:

Mea

U.i.: Mérhetetlenül boldoggá tennél, ha az elmúlt 24 napos megélésedről, érzéseidről írnál pár sort nekem a Facebookon vagy az e-mailemre válaszként. 

Köszönöm a kedves visszajelzéseket is, amiket írtok privát vagy a Facebook csoportban a Kihívásról. (Ha még nem tetted, kattints ide, és lépj be ebbe a szuper támogató közösségbe.)

Egy párat meg is osztok veled inspirációként:

"Szia Mea, Engem a pozitív megerősítés hozott ide. Az év végi hajrába elsiklunk az egyszerű, ám mégis fontos dolgok felett. Hasznosnak tartom, hogy megtanuljunk nap, mint nap pozitív gondolatokat hordozni és önmagunkra is időt szánni. Már nagyon várom a holnapot, bíztos vagyok benne, hogy rengeteget tanulunk tőled! " (Eszter)
"A reális önértékelés felé vezető úton, egyik fontos pontnak gondolom, hogy megtanuljam újra szeretni önmagam. Bízom benne, hogy az adventi kihívásod a segítségemre lesz ezen az úton is! Oly sok más mellet, ezt a kezdeményezést is köszönöm Neked, Mea!" (Ilcsi)
"Ez a kihívàs úgymond kell nekem, mert legalàbb vki figyelmeztet, h hééé àllj meg egy pillanatra és foglalkozz magaddal, a lelkeddel mert ha anya jól van mindenki jól van köszönöm a lehetőséget Mea! " (Barbara)